keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Tiitu 6kk!!

Niin se aika rientää... pienestä koira vaavista alkaa tulla jo nuori neiti.
Pentu karva vaihtuu aikuisen turkin tieltä, hammaskalusto on uusittu ja sisäsiisteyskin hanskassa. Tottista ollaan jonkin verran treenattu aina toisinaan, viime vklla käytiin ihan ohjatussa ryhmässä. Tiitu kyllä yllätti minut(kin) taidoillaan, tytteli olis jo melkein valmis alokas luokkaan =) tai ehkä pientä hiomista tarvittais vielä, mutta siis mukavasti meni treenit.
Ihana koulutettava tuo meiän Tiitulainen on, se on oikeasti halukas ja nopea oppimaan, ja tosi helposti motivoitavissa, ruualle perso kun on =) äitiinsä tullut =)
Näyttelytreenejä pitäisi ottaa useammin, jotenkin tuo pöydällä seisottaminen tuntuu jokseenkin vaikealta... Se on mulle itellekkin niin uutta, kun ei tuota lappalaista tuu useinkaan pöydälle nostettua ;)
Syksyllä sit taas jatkuu kaikki ohjatut ryhmät jotka näin kesäaikaan on tauolla. Hugo reppanakaan ei ole saanut kuin remmilenkkiä viime aikoina, jotenki tuntuu että aika on väliin kortilla kahden koiran kanssa. Vai syyttäiskö, sääskiä joita on yli omien tarpeiden, ettei voi ulkotreenejä pitää omalla pihalla =) Toisaalta onhan se Hugollakin oikeus kesälomaan, kun on ahkerasti koko talvi treenattu. Tänään olis kyllä ollut mahdollisuus käydä tottisharkoissa, mutta kun unohduimme biitsille aurinkoa palvomaan liian pitkään, meni treenit sivu suun. Ois ehkä säästynyt ihon kärähtämiseltä, kun ois reippaana lähteny tokoilemaan..
Mulla on alkanut 4vkn kesäloma tällä vklla, ja ilmat mitä parhaat!!!
Laitan kasvukuvat myöhemmin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti